Prachtige 2e plaats Dreammoko in Gran Premio Lotteria 2018

By on May 1, 2018

Of 2018 editie van de Gran Premio Lotteria is gewonnen door Urlo Dei Venti. De grote favoriet liet er geen twijfel over bestaan wie deze keer de sterkste was en deed heel Napels in vreugde uitbarsten. Na afloop ontving hij dan ook ook terecht een uitnodiging voor de Elitloppet die later deze maand in Zweden wordt verlopen en waar Urlo Dei Venti ongetwijfeld ook een van de favorieten zal zijn.

Een minstens zo knappe prestatie werd geleverd door Dreammoko die kort achter Urlo Dei Venti schitterend de 2e plaats voor zich opeiste. Als een raket vertrokken pakte Bjorn Goop met Dreammoko op sublieme wijze de koppositie om die vervolgens slim af te geven aan Urlo Dei Venti. In de laatste meters kwam Dreammoko zelfs nog dichtbij de winnaar, but the finish was just a bit too fast,nl. Niettemin een prachtige prestatie van de zoon van Timoko.

Bekijk hieronder de beelden van de koers.
 

 
lotteria-2018
 
69gplotteria2018_head1920
 
dreammoko-gr-lottteria-2018

Respond

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>