Overtuigende overwinningen voor kleine broer Do Kiss Me en grote zoon Etonnant

By on maart 23, 2017

Do Kiss Me

De 4-jarige broer van Timoko heeft dinsdag de Prix Jean Racine in Amiens gewonnen. Dominik Locqueneux stuurde Do Kiss Me naar een gemakkelijke overwinning en een nieuw persoonlijk record van 1.16.7 over 2400 meter. Do Kiss Me is de zesde nakomeling van vader Imoko en moeder Kiss Me Coulonces die voor fokker Paul van Klaveren verder onder andere ook Umoko en Cocomoko voortbrachten.
 
Bekijk hier de video van de koers.
 
uitslag-do-kiss-me-21-3-17
 
do-kiss-me-amiens21-3-07
 
 

Etonnant

De fors uit de kluiten gewassen zoon van Timoko won woensdag op indrukwekkende wijze in Agen-La Garenne. Voor Etonnant was dit was de 2e koers uit zijn carriere en tevens zijn 2e overwinning. Bij de start maakte de 3-jarige zoon van Timoko en Migraine een kleine galoppade waardoor hij circa 50 meter extra moest goedmaken op de koppaarden. Hij deed dit echter zeer overtuigend en won uiteindelijk ruim voor het veld in 1.17.7 in een koers over 2625 meter. Een zeer indrukwekkende prestatie van Etonnant die volgens Richard Westerink nog wel 3 ronden had kunnen lopen en over 3 longen schijnt te beschikken.
 
Bekijk hier de video van de koers.
 
uitslag-etonnant-22-3-17
 
Agen-Le Passage - C5 - 22/03/2017
 
etonnant-finish

Reageer hier

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>