TIMOKO: LA LÉGENDE

By on december 29, 2017

De mooiste overwinningen en momenten uit de onvergetelijke en legendarische carrière van Timoko, in de laatste compilatie in de serie die begon met de welbekende compilatie “TIMOKO: THE STORY SO FAR”

Na een carrière van 8 jaar is Timoko de rijkste franse draver in de geschiedenis en heeft talloze records verbroken en neergezet. Denk bijvoorbeeld aan de koersrecords die nog steeds staan in het Criterium des 3 Ans: 1’12’6 / 2700m (inmiddels 7 jaar geleden!) de historische overwinning in de Elitloppet: 1’09’0 / 1609m, die net als de Grand Criterium de Vitesse Nice-Matin: 1’09’5 / 1609m op 10 jarige leeftijd werd gevestigd. Denk ook aan de Prix Kerjacques: 1’12’3 / 2700m, Deze koers werd overigens maar door vijf paarden tweemaal gewonnen, waaronder Abo Volo, Ourasi en Timoko.

Door middel van deze video (onderaan dit bericht) wordt het team, maar voornamelijk Timoko nog een keer bedankt voor de geweldige, meeslepende jaren.

Merci Timoko, je was grandioos.

Kirsten Petersen
 

Reageer hier

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>