Timoko wint voor de 4e keer Grand Critérium de Vitesse de la Côte d’Azur!

By on maart 12, 2017

Wat een kampioen! Timoko heeft voor de 4e keer in zijn carrière de Grand Critérium de Vitesse de la Côte d’Azur in Cagnes-sur-Mer gewonnen.

Hij deed dit een in nieuw koersrecord van 1.09.5 en is daarmee 0.1 seconde sneller dan Varenne in 2002. Met deze overwinning evenaart hij bovendien het record van Ourasi die deze koers ook 4x wist te winnen. Wat een magnifieke prestatie van Timoko!

In totaal heeft Timoko nu 6x de magische mijl gelopen op deze prachtige baan aan de Côte d’Azur en alle 6 keren heeft hij glorieus gewonnen. Hij is daarmee de onbetwiste sprintkoning van Cagnes-sur-Mer!

Bekijk hier de koers:
 

 
uitslag-criterium-de-vitesse-2017-timoko
 
foto4
 
timoko-criterium-de-vitesse-2017
 
foto11
 
foto10
 
foto1
 
richard-westerink-timoko-elitloppet-2017
 
Direct na afloop van de koers ontving Richard Westerink de officiële uitnodiging voor deelname van Timoko aan de Elitloppet 2017. Dat belooft een mooie strijd te worden met Nuncio en Bold Eagle. We kijken er vol vertrouwen naar uit!

Reageer hier

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>